جلسه با تلاوت قرآن کریم وحضورریاست محترم کارگروه و سایر اعضا آغاز گردید.ابتدا دکتر افخمی دبیر کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان ضمن عرض خیرمقدم دستور جلسه اول و دوم را تبیین و به اهمیت سلامت آب آشامیدنی روستایی و برگزاری پربار و بانشاط هفته سلامت ولزوم توجه به شعار امسال هفته سلامت(ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره) با همدلی و همکاری ادارات و سازمانهای دولتی تاکیدکرد..سپس کارشناس مسول بهداشت محیط شبکه بهداشت شهرستان مستندات و مباحث مربوط به سلامت آب آشامیدنی با تاکید بر کلرزنی منطبق با استاندارد بهداشتی در منابع آب شرب روستایی و بخش نظرکهریزی را ارائه نمود..لزوم انجام عملیات بهسازی ،حفاظت و حصارکشی اصولی و سایر امور فنی منابع آب آشامیدنی روستاها نیز از جمله مشکلات مربوط به مباحث نگهداری عمرانی منابع آب شرب در روستاهای تابعه شهرستان مطرح گردید.مشکلات عمده کلرزنی آب شرب، عدم وجود کلرباقیمانده در برخی انشعابات روستایی به دلیل عدم کلرزنی توسط آب بان های محترم و یا کلر باقیمانده بیش از حد مجاز بهداشتی پیرو کلرزنی نامطلوب و ایجاد مسمومیت احتمالی وسایر عوارض سلامتی ناشی از آن مورد بحث وبررسی قرار گرفت که در ادامه مدیریت آبفای شهری و مدیریت محترم آبفار به بیان مشکلات و موانع و ارائه راهکارها پرداخت .درنهایت پیشنهاد نصب سنسور اندازه گیری کلر برای منبع آب شرب نظرکهریزی و مدیریت دقیق آب بان های روستایی مورد توافق اعضا قرار گرفت.ریاست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نیز بر حل مشکلات سلامت آب شرب روستایی تا جلسه آتی کارگروه و اهتمام جدی ادارات ذیربط در رفع مشکلات مربوطه را تاکید کرد. .در ادامه معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان هشترود به تشریح برنامه های هفته سلامت وبرگزاری همایش ها وسایر برنامه های پیش بینی شده و بسیج اطلاع رسانی کاهش مصرف نمک پرداخت.دکتر بابایی "معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان " ضمن انجام هماهنگی های لازم با ادارات ذیربط در امر برگزاری هفته سلامت ،لزوم معرفی و بروز رسانی رابطین سلامت ادارات را جزو اولویت های مهم برای جلب مشارکت و هماهنگی هرچه بیشتر ادارات محترم ذکر کرد.سپس مدیریت جهادکشاورزی و ریاست محترم اداره دامپزشکی شهرستان نکات مهم و وضعیت بومی محصولات کشاورزی و دامی را از دیدگاه تامین ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره گزارش نمودند.درپایان ریاست کارگروه سلامت و امنیت شهرستان (مهندس مستفید) با جمع بندی مباحث و دستورکار جلسه و مرور مصوبات کارگروه، تاکید کردند همدلی و همزبانی بین ادارات و مسولان شهرستان در امر خدمت رسانی به مردم لازمه ی مهم برای حفظ انسجام و وحدت ودر نهایت حل مشکلات مردم و منطقه می باشد.ایشان خروج از بخشی نگری و داشتن دیدگاه سیستمی در مواجهه با مشکلات راه حل مناسب برای مدیریت امور شهرستانی را مدیران ادارات و اعضای کارگروه متذکر گردید. ایشان درادامه سخنان خود به لزوم فرهنگ سازی در مقوله ی سلامت بین آحاد مردم از طریق مشارکت همه جانبه ادارات در امر آموزش و ارتقای سلامت را تاکید کرده و کنترل بیشتر ایمنی بهداشتی وکیفی موادغذایی را از ادارات ذیربط را از اصول مهم کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی ذکر کردند/.