جلسه با تلاوت قرآن کریم وحضور فرماندار محترم و سایر اعضا آغاز گردید.دستور کار این جلسه از کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بررسی شیوع آنفولانزای فصلی همچنین مصوبات قبلی کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بود.دکتر افخمی دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی ضمن عرض خیرمقدم درخصوص تاریخچه بیماری آنفولانزا ،ارائه آمار و وضعیت فعلی بیماری در استان،راههای انتقال بیماری و چگونگی پیشگیری از سرایت آنفولانزای فصلی سخنرانی کردند.در ادامه دکتر بابایی در رابطه با اهمیت پیشگیری و توجه به مسایل بهداشتی موثر مطالبی بیان کرد.در این جلسه بر آمادگی شبکه بهداشت و دمان شهرستان و تمامی پرسنل جهت مقابله با هرگونه شیوع بیش از حد انتظار تاکید و پرهیز از انتشار شایعات و ایجاد استرس در سطح اجتماع اشاره گردید.ایجاد امکانات بهداشتی مطلوب و اهمیت بیش از پیش به ایجاد امکانات بهداشتی در ادارات و اماکن عمومی مخصوصا مدارس شهرستان و مراکز شبانه روزی ،مراکز نظامی و انتظامی ،زندان،مراکز تحت پوشش بهزیستی،مساجد و هرگونه محل اجتماعی که دارای قابلیت انتشار بیماری است از جمله انتظارات بهداشتی از همکاری ادارات و نهادهای شهرستان می باشد.تکثیر و توزیع پمفلت های آموزشی در سطح ادارات شهرستان و نصب موارد ایمنی در پانل های اطلاع رسانی ادارات و همچنین برگزاری جلسات آموزش همگانی در رابطه با بیماری آنفولانزا از جمله اقدامات موثر در جلوگیری از شیوع این بیماری در شهرستان می باشد.همچنین پیشنهاد گردید برای زائران عتبات عالیات و حجاج گرامی جلسات آموزشی با موضوع مسایل بهداشتی از طریق مبادی مربوط پیگیری و اجرا شود.در پایان مهندس مستفید فرماندارورئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضا و تاکید بر عمل به وظایف قانونی در ادارات درگیر در جهت پیشگیری از شیوع این بیماری و توجه به خودمراقبتی و پرهیز از تلقین وضعیت بحرانی سخنانی ایراد کرد..